Servis viličarjev

Servis za vse znamke in tipe viličarjev

Naši strokovno usposobljeni serviserji, ki se redno izpopolnjujejo in so seznanjeni z vsemi tehničnimi novostmi, so zagotovilo za hitro lociranje in učinkovito odpravo okvar. Od ročnega elektro viličarja, preko vseh tipov dizelskih in plinskih viličarjev, do regalnih viličarjev - nihče ne pozna viličarjev bolje kakor mi. Naši serviserji vam bodo svetovali, opravili strokovni servis in na vašem viličarju odpravili napake. 

Servis na terenu

Naši servisni tehniki so s sodobno opremljenimi mobilnimi delavnicami vedno na terenu. V vozilu imajo zalogo najnujnejših rezervnih delov, kar omogoča serviserju odpravo napake v najkrajšem možnem času. Na terenu med drugim opravljamo: 

  • menjavo koles
  • menjavo hidravličnih cevi
  • rezanje izrabljenih gum
  • itd.

Rezervacija termina

Koordinator servisa

T: +386 (0)2 23 48 385
M: +386 (0)41 906 295
F: +386 (0)2 23 48 382
pošlji povpraševanje
Vaše ime
Elektronska pošta *
Sporočilo
Podatke, ki ste jih vpisali, bomo shranili v interne baze podjetja in jih glede na namen vašega povpraševanja uporabili za pripravo ponudbe oz. posredovanje informacij, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili do preklica soglasja oz. za največ tri leta od dneva oddanega povpraševanja. Za preklic soglasja ter vpogled, urejanje ali izbris vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte na gregor.horvat@horvatsp.com ali na telefonski številki 02/234 83 81 in 041/346 816.

Prosimo, če v nadaljevanju podate soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z zgornjimi navedbami.
pripravljam seznam viličarjev