Rezervni deli za viličarje

Poleg servisa viličarjev vam nudimo tudi rezervne dele za vse vrste viličarjev. Dobavimo vam lahko originalne ali originalom enakovredne rezervne dele. V roku treh delovnih dni dobavimo večino rezervnih delov za viličarje iz naše stalne ponudbe.

Rezervni deli na zalogi

  • deli za hidravliko, 
  • filtri, 
  • gume, 
  • deli za motorje, 
  • olja ter 
  • ostali deli.

Gume in trakcijske baterije

Nudimo vam široko paleto dimenzij gum različnih proizvajalcev (Continental, Trelleborg, itd.). Pri trakcijskih baterijah se zanašamo na kvaliteto priznanih evropskih proizvajalcev. Standardne dimenzije celic in baterij dobavimo tudi že v enem tednu.

Kontakti

Za naročilo ali dodatne informacije nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali in poiskali najboljšo rešitev za vas.

Koordinator servisa

T: +386 (0)2 23 48 385
M: +386 (0)41 906 295
F: +386 (0)2 23 48 382


pošlji povpraševanje
Vaše ime
Elektronska pošta *
Sporočilo
Podatke, ki ste jih vpisali, bomo shranili v interne baze podjetja in jih glede na namen vašega povpraševanja uporabili za pripravo ponudbe oz. posredovanje informacij, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili do preklica soglasja oz. za največ tri leta od dneva oddanega povpraševanja. Za preklic soglasja ter vpogled, urejanje ali izbris vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte na gregor.horvat@horvatsp.com ali na telefonski številki 02/234 83 81 in 041/346 816.

Prosimo, če v nadaljevanju podate soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z zgornjimi navedbami.
pripravljam seznam viličarjev