Najem viličarjev - NOVO Najem dvižne ploščadi

NOVOST: NAJEM DVIŽNIH PLOŠČAD: Pri nas lahko najamete  tudi dvižne ploščadi (škarjaste dvižne košare), tako da bo vaše delo na višini učinkovito in varno.  Škarjasta dvižna košara se uporablja za čiščenje in upravljanje objektov, montaža in vzdrževanje prezračevalnih, klimatskih in ogrevalnih naprav, skladiščenje, vzdrževanje proizvodnje.

V našem podjetju imamo za vas na voljo veliko število viličarjev vseh tipov, ki jih lahko najamete za nekaj ur ali celo za več let. Viličarje vam v najkrajšem možnem času dostavimo na vaš naslov z vso potrebno dokumentacijo in v odličnem stanju. 

Oblike najema viličarjev

  • dnevni najem
  • mesečni najem
  • letni najem
  • najem za nedoločen čas

Pogoji najema viličarjev

Osnovno vzdrževanje najetih viličarjev opravljate sami (mazanje, čiščenje), za servise poskrbimo mi. Možen je kasnejši odkup najetih viličarjev pod zelo ugodnimi pogoji.

Cene najema viličarjev

Za cenik najema nas kontaktirajte, saj so cene odvisne od vrednosti viličarja in trajanja najema. V ceno najema je zajeto vzdrževanje in vsa popravila v primeru funkcionalnih okvar.


T: +386 (0)2 23 48 390
M: +386 (0)31 617 770
F: +386 (0)2 23 48 382

V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate nekaj primerov viličarjev, ki jih imamo pripravljene za najeme. Pošlji povpraševanje
Vaše ime
Elektronska pošta *
Sporočilo
Podatke, ki ste jih vpisali, bomo shranili v interne baze podjetja in jih glede na namen vašega povpraševanja uporabili za pripravo ponudbe oz. posredovanje informacij, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili do preklica soglasja oz. za največ tri leta od dneva oddanega povpraševanja. Za preklic soglasja ter vpogled, urejanje ali izbris vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte na gregor.horvat@horvatsp.com ali na telefonski številki 02/234 83 81 in 041/346 816.

Prosimo, če v nadaljevanju podate soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z zgornjimi navedbami.
pripravljam seznam viličarjev